%100 SSD Sanal Sunucular

Sunucu kullanımlarında yeğleme edebileceğiniz farklı seçenekler bulunur. Sunucu ihtiyacınıza bakılırsa istediğiniz paha aralığında müteaddit farklı seçeneğe ulaşabilirsiniz. Kiralık sunucu dedicated sunucu sistemi ile istenilen sunucu imkanı size sunulacaktır.

Co-Location sutaş ummak oluyor ki sunucu barındırma hizmeti yardımıyla sizlerde istediğiniz okunuşu sunucu kiralamak alegori barındırma hizmeti alarak henüz yarar fiyatlar ile sunucunuzu kendiniz kullanabilirsiniz. Bu şekilde farklı seçimler yapabilir okunuşu şirketiniz amacıyla yarar olanı seçerek iş alabilirsiniz. Sunucu barındırmanın, dedicated sunucuya bakılırsa olabildiğince yarar fiyatlı olması sebebiyle henüz cazip bulunmaktadır. Firmanızın gereksinimlerine bakılırsa almanız gereksinim duyulan hizmetleri belirleyerek size bu tarz şeyleri sunacak hosting şirketi bulmanız okunuşu anlaşmaya gitmeniz sizin faydanıza olacaktır. Bu mevzuda henüz evvelde araştırmada bulunarak, sizin ihtiyaçlarınıza yanıt verecek en çok hosting firmasını seçmelisiniz.

  • Aylık Kiralama
    Windows işletim sistemi okunuşu uygulamalarını aylık kiralayarak kullanma
  • Yedekli Yapı
    Gelişmiş güvenlik çözümleriyle çalışmanın yanı sıra; yedekli okunuşu etkili erişilebilirlik
  • Felaketten Kurtarma Hizmeti
    İş sürekliliğinizin aksamaması için, bulunan altyapılarınızı yadımlama durumlarında farklı ancak done merkezinde onaylama edilmiş olan sürelerde çalışır okunuşu iş verir duruma getirme imkanı

En esen Hosting Şirketi

İngilizce olarak Virtual Dedicated Server sutaş ummak oluyor ki VDS olarak da bilinir. Her VDS birbirinden bağımsız ancak dedicated olarak çalışır. Bu sunucu sisteminde kendine ilişkin ancak IP adresi, disk alanı, hafıza okunuşu yapılandırma bulunur. Sanal sunucu bir adanmış fizyolojik sunucu içinde ülke alır. Yüksek tüketime sebep olan çevrim içi kumar yada pratik alanlarında kafi tuzak yada fizyolojik imkân sağlanamaması durumunda problemler oluşmasına niçin olabilir. Yalnız bu sunucunun normatif ancak sistemden farklı olmadığından bu şekilde okunuşu kullanılabilir. mevhum sunucuyu küçük ölçekli firmalar henüz olabildiğince kullanmaktadır. Bu şekilde site barındırma, denetleme paneli yada radyo yayını sağlama benzeri şekilde işlemler ile başkası işlemlerin yapılması sağlanır. Bu şekilde mevhum sunucu sömürmek isteyenler bu mevzuda doldurma yaparak istedikleri benzeri şekilde sunucularını kullanmaya başlayabilirler. Maliyetinizi düşürmek amacıyla mevhum sunuculardan da yararlanabilirsiniz. Sunucuları kullanmakta okunuşu kiralamakta istediğiniz benzeri şekilde kanunlar yapmacık şansınız bulunuyor. Size hosting hizmeti elde eden ortaklık tarafınca sunulan geniş bant zehir okunuşu ulaşım hızı amacıyla firmanın kendisinin muamelat yapması gerekiyorsa tediye henüz olabildiğince tutabilmektedir.

Niçin mevhum Sunucu

VDS Hizmetlerimizin tümü büsbütün kontrolünüz altında, etkili yönetilebilirlik ile sizlere teslim edilir. Böylelikle bizimle temasa geçmeden sunucunuzu yönetebilirsiniz. ISO Kurulumu, Reboot, Restart, Shutdown … benzeri biçimde işlemleri 7/24 VMware vSphere arayüzünden gerçekleştirebilirsiniz. dümen kolaylığının yanısıra etkili performans gerektiren durumlarda da VDS yönünde yeğleme kullanmanızı önermekteyiz.

Aktivasyon Süresi

Sanal Sunucu VDS siparişlerinizin detayına bakılırsa teslim süresi 30 an ile 3 sayaç aralıgında değişmektedir. Bu süre, kurulması istediğiniz denetleme paneline bakılırsa mübadele göstermektedir.

Lokasyon

Türkiye lokasyon Sunucu paketlerimizde ulaşım hızı esastır. Türkiyenin rastgele ancak bölgesinden 5ms ile 25ms aralıgında sunucularımıza ulaşım sağlayabilmektesiniz. Böylelikle özellikle Oyun Sunucuları okunuşu Kurumsal Siteleriniz benzeri biçimde duyarlı ulaşım sürelerine haiz projelerinizde erişilebilirlik henüz değişmez projeler oluşturabilmenize imkân tanıyacaktır.

Yönetilebilirlik

Tüm mevhum Sunucu paketlerimizde PLESK denetleme panelini ücretsiz ancak şekilde sizlere sunmaktayız. Plesk kurulum talebinizi gönderilmesini esnasında Denetim örtüsüz oturum Seçenekleri kısmından seçerek gerçekleştirebilmektesiniz.

 

İçerik Taşıma

Tüm Sunucu paketlerimizde ücretsiz ancak şekilde transfer hizmeti sunmaktayız. Taşımalar hissedar denetleme panelleri okunuşu taşımayı mümkün kılan sürümler içinde gerçekleştirilmektedir. Mesela : WHM den WHM okunuşu – Plesk 9 dan Plesk 9a – Plesk 9 dan Plesk 11e, DirectAdmin den Directadmine benzeri biçimde…

Sanal Sunucu Çözümleri

Sanal sunucu kullanımı önemli firmalar tarafınca yeğleme edilen ancak keyfiyet değildir. Çevrim içi kumar yada pratik alanlarında kafi tuzak yada fizyolojik imkân sağlanamaması durumunda problemler oluşmasına niçin olabileceğinden bu mevzuda titiz olunması gerekir. değiştirilmiş fiyatlarda müteaddit natif sunucu seçeneği bulunmaktadır. normatif hosting durumunda, birden gereğinden firmaya sunucu kiralanabilecektir ancak dedicated da denilen kiralık hosting sisteminde yegâne firmaya yegâne sunucu sağlama hizmeti verilmektedir. Şirketinizin tercihine bakılırsa barındırma mı kiralama yöntemiyle mi sunucu hizmeti satın alacağınızı belirleme etmeniz gerekmektedir. mevhum sunucu kullanarak, şirketinizin verilerini kolaylıkla depolayabilirsiniz.